Komunikat dla przedsiębiorców branży turystycznej – wytyczne dotyczące bezpieczeństwa sanitarno-epidemiologicznego

Od 4 maja działają obiekty noclegowe, 18 maja otwarte zostały restauracje i punkty gastronomiczne Chcesz wiedzieć jak się przygotować się na przyjęcie turystów w tegorocznym sezonie letnim? Przedstawiamy zbiór najważniejszych informacji i wytycznych, wymaganych instrukcji. Procedury bezpieczeństwa wymagają dostosowania do określonego rodzaju obiektu noclegowego.

Materiały można pobrać ze strony internetowej  lub zgłosić się do Biura Lokalnej Organizacji Turystycznej w Mielnie ul. Chrobrego 3B w godz. 8.00-17.00 /pon.-pt./. Masz pytania – zadzwoń lub napisz tel. 94 316 60 48, biuro@mielnolot.pl.

Procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem COVIG-19 wymagają dostosowania do rodzaju obiektu noclegowego.

Załączniki:
Film szkoleniowy WSSE w Szczecinie dotyczący przygotowania obiektów noclegowych do przyjęcia gości,obowiązki przedsiębiorców oraz zasady pobytu dzieci i młodzieży na terenie województwa zachodniopomorskiego do obejrzenia pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=oAsMSA9cqbQ