Targi GASTRO-HOTEL w Kołobrzegu

Wyposażasz obiekt? Uzupełniasz zapasy? Szukasz gastronomicznych inspiracji?

TARGI GASTRO-HOTEL

Kołobrzeg  17 – 19 kwietnia 2024 – Hala Milenium

Na targach znajdziecie Państwo m.in.:

  • Nowości branżowe
  • porady dotyczące marketingu internetowego – Sebastian Kwiatkowski (sala konferencyjna- rezerwacja miejsc)
  • szkolenie S4H – sala konferencyjna
  • pokazy kulinarne szefów kuchni – stoisko Selgros
  • Pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska

Gotują dla Państwa szefowie kuchni:

  • Tadeusz Czapla Szef kuchni w Restauracji Pod Żaglami w Jastrzębiu Zdrój, laureat konkursów kulinarnych, sędzia kulinarny, master class ufs.
  • Lucyna Haluch Prezes fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój w Gorlicach od roku w Zarządzie Euro-Toques Polska kucharz, doradca kulinarny ,trener gastronomiczny egzaminator i juror kulinarny od 30 lat zajmuje się gastronomią która jest jej pasją życia.
  • Krzysztof Kaim kucharz z wieloletnim stażem pracy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 2006 r. Z sukcesem prezentował się na konkursach kulinarnych, zajmując pierwsze miejsca m.in. w Festiwalach Smaku, oraz Kulinarny Talent Małopolski. Prowadzi szkolenia kulinarne o tematyce „Kuchnie Świata”. Pracował jako kucharz, oraz szef kuchni w renomowanych restauracjach w Polsce oraz zagranicą m.in. w Anglii, Francji i Hiszpanii. Odbył staż: w restauracji Martin Berasategui *** Michelina-Hiszpania, następnie w restauracji Senses * Michelina- Warszawa, oraz staż w restauracji N 31- Roberta Sowy- Warszawa.

Dnia 17 kwiecień      Temat dnia „Zasmakuj smaków kuchni Śląskiej” , wejścia godz 11, 13, 15.

Dzień 18. kwietnia   Temat dnia ” Beskid Niski w pigułce”,  wejścia godz 11,13, 15.

Dzień 19 kwietnia    Temat dnia „Dziś króluje kuchnia Mazowsza”,  wejścia godz 11, 13 .

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami – czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i  spa&wellness. Znajdziecie tu Państwo kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.: artykuły wyposażenia wnętrz, tapety, wykładziny, posadzki, lampy,  tekstylia,  środki czystości, urządzenia pralnicze, urządzenia gastronomiczne, porcelana, szkło barmańskie,  artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie , produkty i usługi w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz logistyki.

Szczegółowy program/lista wystawców/ atrakcje na www.gastro-hotel.pl

Wstęp na targi bezpłatny– obowiązuje rejestracja

Targi Gastro-Hotel 17 – 19 kwietnia 2024
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
78-100 Kołobrzeg

Bezpłatny parking 500 metrów od hali przy ul. Śliwińskiego (obok stadionu)